Глава МВС Арсен Аваков і заступник Держсекретаря США Вікторія Нуланд сьогодні вручили урядові нагороди поліцейським з Каліфорнії.

Поліцейських відзначили медалями та почесними грамотами Кабінету міністрів України.

Як повідомляє прес-служба МВС, вони отримали нагороди "за тісну співпрацю з правоохоронними органами України в підготовці професійних інструкторів нової української поліції".

Вручення нагород відбулося в Національній академії внутрішніх справ.

Загалом в Україні працювали шість представників поліції Каліфорнії. Крім них, підготовкою інструкторів для навчання нових патрульних займалися також поліцейські з міста Ріно, штат Невада.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Зараз в Україну прибули поліцейські з Огайо.

Нагадаємо, в Україні відбувається прийом громадян на навчання для нової служби - патрульної поліції. Про початок відбору претендентів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив 19 січня.

Читайте також: Кияни побачать нових поліцейських вже в червні

9 лютого завершився прийом заявок-анкет до патрульної поліції Києва. 20 квітня почався набір громадян в таку саму службу Львова та Одеси.