Колишній заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан запропонував усім бажаючим громадянам зробити ставки на його перемогу на виборах до Верховної Ради. Він балотуватиметься на 205 окрузі міста Чернігова.

Про це Геннадій Корбан повідомив у своєму Facebook.

"Бажаю зробити реальні ставки і заробити реальні гроші", - написав він.

Корбан підкреслив, що нарешті виборці зможуть "витягти хоч якусь вигоду з політики".

Читайте також: "Переходьте до дій, інакше помрете рабами" - Москаль відповів луганчанам

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Цього разу я вирішив допомогти виборчому процесу, зробивши його не просто змагальним, а й азартним", - сказав Корбан.

Політик зазначив, що азартні ігри і тоталізатор заборонені на території України. У зв'язку з цим політик звернувся до своїх друзів для переговорів з професійними іноземними букмекерами з цього приводу.

Корбан заявив, що також сам поставить особисті гроші на свою перемогу. Заробіток від тоталізатора, за його словами, буде спрямований на виплату премій виграв людям і кандидатам у нардепи. Також частина грошей піде на благодійність.

"І ні якої гречки", - резюмував Корбан.

Цією фразою він натякнув, що не буде підкуповувати виборців свого округу продуктовими наборами.

Корбан вважає своїм єдиним серйозним суперником тільки керівника Державного управління справами Сергія Березенко. Екс-заступник Дніпропетровської ОДА називає його "мажордомом Петра Порошенка".