Лідери фракцій домовилися відправити омбудсмена Валерію Лутковську у відставку. Про це перед початком засідання Верховної Ради повідомив координатор коаліції, лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

"Завтра на порядку денному стояв звіт Лутковської. Перенесли: домовилися про те, що переносимо його на вівторок, на наступний пленарний тиждень. Всі лідери фракцій сходяться в тому, що Лутковську треба відправити ​у відставку", - заявив Ляшко.

Поки рада коаліції не домовилася щодо підстав від ставки. Однією умовою може бути невдоволення результатами діяльності омбудсмена після заслуховування її доповіді, другою - скасування указу про її призначення.

Читайте також: Антон Геращенко більше не радник Авакова

Нагадаємо, що офіс Лутковської звернувся до правоохоронних органів з вимогою припинити незаконне розповсюдження персональних даних громадян України на сайті "Миротворець", яким опікувався радник глави МВС Антон Геращенко. На цьому сайті за кілька днів до загибелі з'явилося прізвище скандального журналіста Олеся Бузини.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще