Президент Петро Порошенко висловив співчуття віце-президенту США Джозефу Байдену у зв'язку зі смертю сина від раку. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Направив листа скорботи віце-президенту США Джозефу Байдену у зв'язку зі смертю сина. Висловлюю щирі слова жалю та співчуття", — написав глава держави.

Старший син віце-президента США Джозефа Байдена - Бо Байден, помер від раку головного мозку на 47 році життя.

Він мав юридичну освіту, служив у Національній гвардії, побував в Іраку. В той час, коли його батько представляв штат Делавер в сенаті США, обіймав посаду генерального прокурора штату.

Як відзначали аналітики, після того, як Джозеф Байден став віце-президентом, Бо Байден мав би зайняти місце батька в сенаті, проте він обрав юриспруденцію.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Читайте також: Помер син віце-президента США

На початку цього місяця Бо Байдена терміново направили на лікування в національний медичний центр Збройних сил. Адміністрація віце-президента тоді відмовилася повідомити, на що хворий його син.