Президент України Петро Порошенко заявив, що звинувачення російською стороною України у тероризмі на території окупованого Криму являються безглуздими та цинічними.

Така інформація з'явилася на сайті голови держави.

"Звинувачення російською стороною України у тероризмі в окупованому Криму лунають так само безглуздо та цинічно, як заяви російського керівництва про відсутність російських військ на Донбасі. Ці фантазії - лише привід для чергових військових погроз на адресу України. Україна рішуче засуджує тероризм у всіх його проявах і формах та, відповідно, відкидає практику використання будь-яких терористичних заходів для деокупації Криму", - говориться в повідомленні.

Крім того, Росія вже довгий час щедро фінансує і активно підтримує тероризм на території України, піднявши його до рівня своєї державної політики, додав Президент.

Читайте також: Соцмережі висміяли "наступ" України на Крим

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.UA", Секретар РНБО України Олександр Турчинов прокоментував заяву ФСБ Росії про напад українських військових і спробу влаштувати теракт в Криму.