Президент Петро Порошенко заявляє, що не має претензій ні до кого в уряді. Проте восени можуть відбутися зміни у його складі за підсумками роботи.

Про це глава держави заявив сьогодні під час своєї прес-конференції.

"Моя заява про можливі зміни в уряді восени жодним чином не була спрямована проти когось персонально. Але кожного урядовця вона має мобілізувати на ще більшу, ще активнішу роботу", – наголосив президент.

Він додав, що прем'єр та міністри "працюють на знос", і він це високо цінує.

"Втома не є мірилом роботи. Високу оцінку ми можемо заслужити не лише нашою працездатністю, а результативністю", - зазначив Порошенко.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Порошенко заявив, що домагається від уряду не індексації, а "системних змін". Вже цієї осені будуть зроблені відповідні висновки щодо роботи урядовців.

Читайте також: З депутатів і суддів знімуть недоторканість - Порошенко

Літо, за його словами, найкращий час для підготовки уряду до "осіннього ЗНО".

"Оцінювання буде проводити народ. В тому числі і на місцевих виборах", - сказав глава держави.

Він додав, що не в його компетенції "переставляти міністрів". Якщо буде суспільний запит на зміни в Кабміні, він негайно звернеться до коаліції, щоб відреагувати на них.