Верховна рада підтримала подання президента і відправила у відставку голову СБУ Валентіна Наливайченка.

Попри те, що документ з'явився на сайті парламенту лише сьогодні вранці, Гройсман заявив, що профільний комітет парламенту подання президента вже розглянув і підтримав.

"За" відставку проголосували 248 нардепів. Депутати навіть не обговорювали питання. В проекті постанови на звільнення Наливайченка від президента також не вказано жодних причин.

Разом з головою СБУ у відставку пішов і його речник Маруіян Лубківський. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: Наливайченка викликали на допит і не пустили в США

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що конфлікт заяви колишнього голови СБУ з президентом почався після заяви про причетність заступника Генерального прокурора за часів Яреми – Анатолія Даніленка до "кришування" підробці бензину на нафтобазі БРСМ. Після цього, самого Наливайченка викликали на допит в прокуратуру, проте, невідомо за що саме.