Лідер партії "Самопоміч" та мер Львова Андрій Садовий в обмін на підтримку його фракцією відставки Валентина Наливайченка може отримати контроль над прокурором Львова та львівську митницю, пишуть Букви.

Про це свідчить особисте листування народного депутата від фракції "Народний Фронт" Сергія Висоцького і блогера Карла Волоха під час засідання Верховної Ради 18 червня, яке оприлюднили на YouTube каналі TVgolosnaroda.

"Фракція голосує, нашого вождя теж переконали. Я зробив все, що міг", - написав Висоцький щодо голосування "Народного Фронту" за відставку Наливайченка.

"Садовому віддають за Валентина прокурора Львова і львівську митницю", - поділився нардеп.

"Як мило", - відповів йому Волох.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Плюс Юля не голосує за порядок денний. Тобто, їй щось не отбашляли", - додав Висоцький.

Читайте також: Порошенко "злив" Наливайченко заради своїх людей в Генштабі

Нагадаємо, 18 червня Верховна Рада підтримала проект постанови президента України Петра Порошенка про звільнення голови Служби безпеки Валентина Наливайченка. За таке рішення проголосували 248 депутатів. Голосування відбулося без будь-яких обговорень.