Голову київського Апеляційного суду Антона Чернушенка заблоковано у будівлі, де й досі триває обшук, який було розпочато у п'ятницю вранці.

Про це повідомив син голови суду Дмитро Чернушенко.

Учора вранці до будівлі київського АС на вул. Солом'янській зайшли озброєні люди в балаклавах і камуфляжі. У кабінеті голови суду Антона Чернушенка проводять обшук. Частині працівників АС дозволили вийти з будівлі. Всередину нікого не впускають.

Син голови каже, що зв'язатися з Антоном Чернушенком поки не є можливим.

"Близько 9 ранку озброєні люди у камуфляжі з невідомими позначеннями, якимись"черепами", зайшли до будівлі Апеляційного суду, заблокувавши його роботу. Коментарів вони ніяких не дають, на підставі чого, в рамках якої справи тут перебувають - невідомо, на контакт не йдуть. Що там відбувається - невідомо. Зі своїм батьком зв'язатися ніхто з родини не може", - заявив син голови АС Дмитро Чернушенко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Читайте також: Апеляційний суд залишив під арештом ГРУшника Єрофєєва

За словами Дмитра, вночі ці люди виносили з будівлі порожні пляшки з-під алкоголю і коробки з-під піци. Син Чернушенка також розповів, що "огорожу навколо також блокують", і вийти за периметр території він теж не може.

Він скаржиться, що про подію повідомляли в міліцію, але за дві години жоден наряд до будівлі не прибув.

За неперевіреними даними, обшук проводить спецпідрозділ Служби безпеки. Повідомляють, що співробітники СБУ почали з канцелярії суду на другому поверсі, після чого обшукали кабінети керівництва. Уже вилучили документацію і сервери.

Про причини обшуку не повідомляють.