Від столичного Оперного театру до центрального відділення Служби безпеки України пройшов театралізований марш незадоволених газетою "Вєсти". Загримовані під зомбі активісти цією акцією намагалися привернути увагу громадськості та правоохоронних органів до небезпеки проросійської пропаганди, яку, на їхню думку, продовжує видання на українській території, передає УНН.

Учасники "зомбі-ходи" штовхали перед собою імітацію реактивної установки "Град", зробленої з газети "Вєсти", встановили під стінами СБУ "дошку подяки" - за підтримку цього видання і захист "свободи кремлівського слова".

Читайте також: Російські ЗМІ не знають, про що брехати далі

Організатори акції кажуть, що незграбні спроби боротьби проти холдингу "Вєсти" тільки наводять на думку, що це лише імітація активних дій з боку влади замість жорстких заходів проти кремлівської агітки.

Вони закликали СБУ вжити заходів щодо "Вєстей".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"СБУ стверджує, що газета має нелегальні джерела фінансування. Незважаючи на це, видання щоранку роздають тисячними тиражами киянам і гостям столиці, де під виглядом об'єктивної інформації подають чутки, не підтверджені факти тощо. Таким чином жителі Києва та інших великих міст України, де так само активно роздають цю макулатуру, щодня стають жертвами маніпуляцій в інформаційній війні з Кремлем", - стверджують учасники протестного маршу.