Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі розповів, скільки він отримує від Міжнародного інституту лідерства. Про це він написав у себе на сторінці в Facebook.

"Моя американська зарплата склала майже 200 тисяч доларів перед призначенням в Одесу і до цього мали додатися доходи від лекцій і публічних виступів", - пише він.

Нагадаємо, що вчора в ефірі телепередачі "Свобода слова" на каналі ICTV Міхеїл Саакашвілі назвав "ублюдком" куратора проектів по дестабілізації України Інала Ардзінбу.

"Є у них проект Бессарабія. Проектом цим керує ніхто інший як Інал Ардзінба, син Владислава Ардзінби - історичного лідера абхазьких сепаратистів. Цей ублюдок, інакше я ніяк не можу його назвати, сидить у Кремлі", - зазначив новий одеський губернатор.

Матеріал по темі: Саакашвілі буде працювати в прозорому кабінеті (фото)

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Саакашвілі зазначив, що сепаратист кілька разів зустрічався в президентом Росії Володимиром Путіним для складання плану по захопленню Росії.

Нагадаємо, що на посту нового губернатора Одеської області екс-президент Грузії оголосив війну корупції в регіоні і розкритикував роботу прокурорів і митників.