Стосовно діяльності голови Державіаслужби Дениса Антонюка проведуть розслідування, а сам Антонюк буде відсторонений від виконання службових обов'язків.

Про це повідомляють на сторінці президента Порошенко у Facebook.

"Зібрав голову Одеської ОДА та міністра інфраструктури. Вислухав аргументи Пивоварського і Саакавшілі. В результаті відносно Державіаслужби буде проведено розслідування, в ході якого голова служби Антонюка відсоторнять від виконання службових обов'язків", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Саакашвілі посварився з головою Державіаслужби

Нагадаємо, що вчора на прес-конференції в Міністерстві інфраструктури губернатор Одеської області Михеіл Саакашвілі посварився з головою Державної авіаслужби Денисом Антонюком. Приводом до сварки стало обговорення введення принципу "відкритого неба" в одеському аеропорту.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Думки Антонюка і Саакашвілі кардинально розійшлися.

У ході дискусії Саакашвілі сказав про завищені тарифи на перельоти в Україні та великі апетити українських авіакомпаній, які мають монополію на перевезення на деяких рейсах, які вони отримали за сумнівним конкурсом.