У вівторок кабінет міністрів вніс до Верховної Ради проект постанови про звільнення міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка. Тексту документа поки немає.

Проект зареєстрований на сайті Ради.

Питання про звільнення Шевченка Кабмін підняв минулої середи. Влада вважає, що на посаді міністра Ігор Шевченко увесь час порушував законодавство. Наприклад, у січні міністр без дозволу знаходився в ОАЕ, в травні не з'являвся на роботі без поважних причин, а у червні літав за кордон на приватному літаку.

Читайте також: Міністр екології подаватиме на Ляшка до суду

Нагадаємо, що коли горіла нафтобаза під Києвом, міністр екології був у Ніцці. У зв'язку з цим лідер Радикальної партії Олег Ляшко звинуватив його в бездіяльності і закликав проголосувати за відставку Шевченка. Міністр у своє виправдання сказав, що до Ніцци літав до пожежі і на літаку нардепа Олександра Онищенка. Через використання приватного літака Шевченко звинуватили в корупції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще