Адвокати українки Надії Савченко, яку незаконно утримують в ув'язненні в Росії, у вівторок оприлюднили перші матеріали сфабрикованої проти неї кримінальної справи.

Один з представників захисту Савченко Марк Фейгін виклав на своєму сайті перший документ – протокол допиту ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького

"Це свідчення лідера невизнаної ЛНР Ігоря Плотницького. Його свідчення стосуються безпосередньо подій 17-го і 23-го червня 2014 року, моменту полону Савченко та її нібито "добровільного звільнення" з батальйону "Зоря"", - пише Фейгін.

Читайте також: Адвокат Савченко публікуватиме матеріали справи в інтернеті

Нагадаємо, що раніше інший адвокат Савченко Ілля Новіков анонсував оприлюднення матеріалів справи. За його словами, захист має намір опублікувати всі документи, що стосуються цієї кримінальної справи.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"З наступного тижня ми почнемо частинами викладати матеріали у вільний доступ. До початку суду опублікуємо їх повністю, всі 40 томів", - написав Новіков у Facebook 26 червня.