Сьогодні глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі провів зустріч з міжнародними донорами. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

На цій зустрічі слова високопосадовців США щодо повної підтримки діяльності Саакашвілі в українському регіоні передав посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

"Уряд Сполучених Штатів повністю підтримує губернатора Саакашвілі та його команду, і ми все зробимо, щоб вони були успішними", – сказав Пайєтт.

Глава Одеської ОДА підкреслив, що метою зустрічі було залучення інвесторів в область.

"Нам потрібні гроші на дороги і ми забезпечимо, щоб іх не вкрали, гроші на заробітні платні держслужбовцям, бо саме вони і не мають красти, а також повинні не давати красти іншим", - написав він.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Матеріал по темі: Саакашвілі порадив Квіташвілі піти у відставку

Нагадаємо, що візит Саакашвілі до США відбувся 19 червня. Там він презентував інвестиційні можливості регіону міжнародним бізнесменам.

Він там заявив, що у Одеси багато переваг, зокрема, дуже добре освічене, талановите населення, неймовірний туристичний потенціал.

28 червня Саакашвілі оголосив про те, що міжнародні інвестори допоможуть відкрити перший в Україні центр адміністративних послуг в області, в якому можна буде отримувати довідки протягом декількох хвилин. Це, на його думку, допоможе побороти корупцію та бюрократію в регіоні.

Нещодавно екс-президент Грузії повідомив про те, що Фонд лідерства США платив йому 200 тисяч доларів.