Президент України Петро Порошенко вніс до Верховної Ради проект постанови щодо призначення Василя Грицака головою Служби безпеки України. Про це повідомляє офіційний сайт Верховної ради.

Відповідний проект від 1 липня 2015 зареєстровали в Раді під номером 2204а.

"Відповідно до пункту 121 частини першої статті 85 Конституції України Верховна Рада України постановляє: призначити Грицака Василя Сергійовича на посаду Голови Служби безпеки України", - йдеться в тексті постанови.

Перед призначенням нового глави силового відомства, пропозицію глави держави розгляне профільний комітет з питань національної безпеки.

Матеріал по темі: Порошенко призначив Грицака замість Наливайченка

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що 18 червня 248 депутатів Верховної Ради проголосували за звільнення Валентина Наливайченка з посади голови СБУ. Того ж дня Василь Грицак став виконуючим обов'язки відомства.

Грицак керує Антитерористичним центром при СБУ, з 7 червня 2014 був першим заступником Наливайченка.