Учасники "Маршу Святослава" у Києві рухаються з Майдану Незалежності через Алею "Небесної Сотні" до урядового кварталу. Організували ходу представники "Правого сектору" та інших правих сил, присвятивши її перемозі київського князя Святослава над Хазарським каганатом.

На заході зібралося близько тисячі людей. Серед них чимало бійців АТО. Учасники заходу мають нашивки Добровольчого українського корпусу "Правого сектору" та батальйону "Донбас".

Марш пройшов вулицею Грушевського. Колону активістів супроводжує кілька десятків міліціонерів.

Читайте також: Ворог втратив під Широкиним 800 бійців - Білецький

Учасники маршу вимагають скасувати Мінські угоди та розпочати наступ на Донбасі. Також вони виступають за "звільнення політв'язнів", зокрема двох затриманих бійців АТО, яких підозрюють у причетності до вбивства публіциста Олеся Бузини.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Мітингувальники повідомляють, що акція є попередженням для влади.

Нагадаємо, що бійці батальону "Азов" за декілька годин до початку маршу повідомили, що не братимуть участь у заході. Тим не менш, на своїй сторінці у Facebook "Азов" привітав всіх зі святом перемоги князя Святослава над хазарами.

"В цей день бійці полку "Азов" перебувають там, де сьогодні личить бути справжнім чоловікам. Вони разом зі своїм лідером стоять на обороні нашої держави. Саме звідси ми передаємо вітання нашим побратимам по фронту", - повідомили "азовці".