Сьогодні, 4 липня, декілька десятків активістів організації СМЕРЧ розтрощили на берегу Дніпра огорожі котеджів олігархів Олеся Довгого, Анатолія Кінаха та Юрія Бойка.

Про це пише на своїй сторінці на Facebook активіст Сергій Мельниченко.

Десятки гектарів київських пляжів неподалік села Вишеньки було передано у власність ТОВ "Ексім груп лімітед", яка належить родині Олеся Довгого. Місцеві мешканці стверджують, що деякі зі збудованих палаців належать Юрію Бойку та Анатолію Кінаху.

За словами Мельниченка, селяни, дачники та відвідувачі пляжів, вкрай обурені зухвалістю та вседозволеністю олігархів, які "прихватизували" пляжі Дніпра та перекрили людям доступ до ріки, звернулися про допомогу до активістів СМЕРЧу.

Читайте також: У столиці назріває черговий будівельний скандал

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

"З допомогою активісти не забарилися. Сьогодні в обід кількадесят активістів СМЕРЧ у чорних футболках та балаклавах з кувалдами в руках вмить знесли бетонну огорожу навколо однієї з забудов… Такий блискавичний розгром більш ніж вразив людей і вони вирішили не спинятися на цьому. Руйнівна хвиля народного гніву перекинулася і на сусідні маєтки олігархів", - пише Мельниченко.

Нагадаемо, 20 червня активісти СМЕРЧ у аналогічний спосіб звільнили від будівельної огорожі один з пляжів Дніпра у Гідропарку.