Служба безпеки України оголосила в розшук колишнього міністра освіти Дмитра Табачника.

Про це повідомляють на сайті міністерства внутрішніх справ.

У розділі "Особи, які переховуються від органів влади" зазначено, що Дмитро Табачник зник 8 червня 2015 року. Його звинувачують у "присвоєнні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем".

Читайте також: Савченко напряму звинуватили у вбивстві журналістів

Запобіжний захід - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Євросоюз продовжив санкції проти Табачника.

Нагадаємо, що генпрокурор Віктор Шокін повідомив, що прокуратура 25 травня оголосила підозру колишньому міністру освіти Дмитру Табачнику.