Сьогодні на воєнній базі Росії у Вірменії розпочалась незапланована перевірка боєздатності. Про це повідомляє Інтерфакс.

"Під час раптової перевірки комісія під керівництвом заступника командуючого військами Південного військового округу генерал-лейтенанта Ігоря Турченюка вивчить готовність чергових сил авіаційної частини в Еребуні й військової бази в Гюмрінському гарнізоні до виконання завдань з приведення в бойову готовність", - йдеться в повідомленні.

"Особливу увагу буде приділено питанням практичних дій з підйомом по тривозі й виходом підрозділів бази в зазначені райони, з подальшим виконанням навчально-бойових завдань на високогірних полігонах Камхуд і Алагяз", - зазначили в прес-службі.

Повідомляється також, що підрозділ безпілотних літальних апаратів за допомогою комплексу "Навідник-2" в режимі реального часу буде вести відеоспостереження за підрозділами, що діють по тривозі.

Читайте також: На Багдад випадково впала бомба російського винищувача

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно в Хабаравську проходили військово-повітряні навчання, внаслідок яких бомбардувальник Су-24М вибухнув при зльоті.