Російський бізнесмен Євген Чичваркін - у числі претендентів на посаду голови "Укрнафти". Сам бізнесмен прибув у Київ ще 8 липня, проте інформацію не коментує.

Про це повідомляє "Українська правда" посилаючись на два джерела в оточенні президента та у національній акціонерній компанії "Нафтогаз Україна".

За словами співрозмовника в НАКу, кандидатура з'явилася доволі несподівано.

Джерело в оточенні голови країни повідомляє, що у Чичваркіна у вівторок уже була зустріч із прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком. Проте деталі цієї розмови співрозмовник не захотів розкривати.

Співрозмовник у "Нафтогазі" високо оціню шанси російського бізнесмена на те, що він стане її новим головою.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Сам Чічіваркин ще 8 липня опублікував в своєму Твітері фотографію з аеропорту Бориспіль. Проте, на питання користувачів щодо нового призначення, зазвичай активний бізнесмен, досі не відповідає.

Шість років тому Євген Чичваркін, один із власників компанії "Евросеть", під натиском російської влади був змушений продати власний бізнес і виїхати з Росії.

Читайте також: Скандальний мільйонер Чичваркін принесе "Бук" до посольства Росії

З того часу він жив у Лондоні. Там бізнесмен розвивав нову власну справу – винний магазин Hedonism Wines.

Нагадаємо, кілька місяців тому він розповідав, що якось дзвонив у приймальню президента Петра Порошенка. Чичваркін хотів запропонувати свою кандидатуру в команду реформаторів. Однак його тоді не сприйняли серйозно.