Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош відреагував на масову перестрілку в Мукачевому на своїй сторінці у Facebook.

Він закликав оперативно затримати зловмисників.

"Проводив зустрічі з виборцями на окрузі. Отримав інформацію про трагічні події на Закарпатті. Їду на Київ. Зараз найголовніше - стабілізувати ситуацію і не допустити подальшого кровопролиття. Для цього необхідно негайно затримати бандитів і тих міліцейських чинів, які віддали наказ на відкриття вогню", - написав він.

Нагадаємо, що сьогодні в Мукачевому сталась перестрілка з молодиками в камуфляжі з написами "Правий сектор" та представникамі народного депутата Михайла Леня.Глава МВС Арсен Аваков спростував інформацію про те, що це були активісти організації.

Проте "Правий сектор" починає безстрокові акції протесту по всій Україні. в організації повідомили, що вбиті двоє їхніх побратимів, ще четверо отримали поранення, двоє з них у важкому стані.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко повідомив, що один з громадянських помер у лікарні.

Матеріал по темі: "Правий сектор" кличе всіх на Банкову через "теракт" у Мукачевому

Закарпатська прокуратура розслідує інцидент як теракт. Створели міжвідомчу слідчу групу з працівників прокуратури, МВС та СБУ в області. В місто стягують бійців Нацгвардії.