"Правий сектор" починає безстрокові акції протесту по всій Україні. Це стало реакцією на сьогоднішні події у Мукачевому Закарпатської області, коли були вбиті двоє і поранено четверо бійців організації.

Військово-політичний рух піднятий по тривозі. Про це в соціальній мережі Facebook повідомив командир Добровольчого українського корпусу ПС Андрій Стемпіцький з позивним "Летун".

"Зараз починаються безстрокові акції по Україні та в Києві. Місце збору – Адміністрація президента і управління МВС", – написав він у себе на сторінці.

Читайте також: Внаслідок стрілянини в Мукачевому двоє важкопоранених - Аваков

Нагадаємо, сьогодні, 11 липня надійшло повідомлення, що озброєні люди представилися бійцями ПС і зайняли територію комплексу "Антарес". Їм опиралися люди з оточення одіозного народного депутата Михайла Леня. Коли на місце подій виїхали правоохоронці, почалась стрілянина. В результаті неї були поранені троє міліціонерів і четверо цивільних. Є убиті.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У ПС наполягають, що на їхніх бійців напали люди нардепа.