На колегії ФСБ Путін звинуватив Україну в підготовці терактів і диверсій на території Російської Федерації.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами координатора, заява президента Російської Федерації Володимира Путіна про нібито підготовку Києвом диверсій, переслідує дві мети.

Крім формування у західних держав образу нібито "терористичної України" на зовнішньополітичній арені, така пропаганда націлена також на "внутрішнього споживача".

Тимчук зазначає, що кількість російських найманців, готових їхати воювати в Донбас, зменшується. Саме з цією метою, щоб збільшити потік "дурників, готових вмирати на Донбасі за віртуальний "русскій мір", і була запущена ця дезінформація, вважає координатор.
"Пани з ФСБ, треба розуміти, установку зрозуміли - не вперше. Так що чекаємо ФСБ-шних терактів в РФ. Щоб на чергову хвилю ненависті до українців Путін міг назбирати ще гарматного м'ясця для "ЛДНР", - написав Тимчук.

На коллегии ФСБ Путин обвинил Украину в подготовке терактов и диверсий в РФ. Традиционная путинская многоходовочка....

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще
Posted by Dmitry Tymchuk on Thursday, 16 February 2017

Як повідомляв сайт Знай.ua, Росія підготувала провокації на річницю Майдану

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ