Помічниця голови Одеської обласної адміністрації Міхеіла Саакашвілі Марія Гайдар не відмовиться від російського громадянства. Про це повідомляє Gazeta.ua

Вона повідомила, що буде працювати за українським законодавством та допомагати екс-президенту Грузії реформувати Одеську область. Проте бути державним службовцем в нашій країні може тільки українець.

"Я, чесно, не хочу бути точкою розбрату, точкою конфлікту. Я готова працювати в команді хоч як радник, хоч у якості волонтера. А так, звичайно ж я буду слідувати українським законам. Я, звичайно, не хочу відмовлятися від російського громадянства, однак будемо робити так, як треба робити за законом", - сказала Гайдар.

Читайте також: Помічниця Саакашвілі тричі проігнорувала питання "з ким воює Україна?"

Жінка підкреслила, що буде займатись внутрішніми переселенцями.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, що 17 липня голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі анонсував призначення Гайдар його заступником. Він пообіцяв, що помічниця для призначення на посаду прийме українське громадянство.

18 липня Гайдар заявила про свою підтримку територіальної цілісності України і має намір отримати українське громадянство. Вчора вона тричі не могла відповісти на питання про те, з ким воює Україна, але сьогодні чітко зазначила, що на Донбасі є російські танки.

Гайдар - російська журналістка, дочка російського державного і політичного діяча Єгора Гайдара.