Секретар Ради національної безпеки і охорони Олександр Турчинов та голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков ознайомилися з новим зразком новітнього бронеавтомобілю радіозв'язку, створеного для Нацгвардії. Авто зможе організовувати зв'язок кількох типів між підрозділами на будь-який місцевості.

Про це повідомили у прес-службі МВС.

Система радіозв'язку, яка вбудована в машину, працює через супутник, що надає можливість організувати зв'язок незалежно від того, де дислокована та чи інша частина.

Новітня система також зможе дати доступ до міжміської телефонної мережі.

Арсен Аваков зазначив, що ідея створити подібне авто з'явилася восени минулого року, це принципово нова військова розробка.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: В українську армію почнуть постачати найновітні танки "Оплот"

Підрозділи Нацгвардії укомплектують новими бронеавтомобілями, щойно вони надійдуть у розпорядження.

Нагадаємо, що раніше українські десантники протестували модернізовані газотурбінні танки Т-80БВ, які відрізняється від своїх попередників швидкістю і мобільністю.