Служба безпеки України виявила та заблокувала 110 млн. грн. на рахунках Олександра Януковича, сина президента-втікача.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці заблокували ці кошти на в Державній казначейській службі. У відомстві встановили, що до казначейської служби надійшло доручення Міністерства юстиції щодо перерахування цієї суми на рахунки ТОВ "МАКО-Трейдінг". Власником цієї компанії є Олександр Янукович.

"За рішенням суду 110 мільйонів були списані Державною виконавчою службою з рахунків ПАТ "Арселор Міттал Кривий Ріг" на користь структури Олександра Януковича, яка звернулася з позовом щодо стягнення боргу", - наголошують у спецслужбі.

Читайте також: "Екс-голову СБУ Закарпаття допитуватимуть"- Генпрокуратура

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Співробітники СБУ оперативно заблокували фінансові операції ТОВ "МАКО-Трейдінг" у Держказначействі та Державній службі фінансового моніторингу. Також Служба безпеки повідомила Генеральну прокуратуру про накладення арешту на заблоковані кошти.

Нагадаємо, Міністерство оборони поступово повертає відібрані за часів Януковича об'єкти відомства. Триває робота з повернення у власність міністерства 16 мисливських та 2 риболовецьких господарств на Київщині, 14 мисливських господарств на Прикарпатті та нерухомих об'єктів на Одещині.