Генеральна прокуратура України відмовилася від участі у допиті колишнього президента Віктора Януковича на території Росії.

Про це заявив прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко.

"Підозрюваний Янукович повинен бути в суді і відповідати перед українським судом. Тільки так. Ніяких допитів у присутності представників Генеральної прокуратури України не буде ... Він підозрюваний, і відповідно до визначення слідчого судді повинен бути затриманий і доставлений в суд ", - цитує слова прокурора "112 Україна".

Руслан Кравченко також зазначив, що в Росії допитати Януковича мали ще чотири місяці тому, а на території РФ українські слідчі не мають права його допитувати.

Як повідомляв сайт Знай.ua, генеральна прокуратура Росії погодилася провести допит Януковича за участю української сторони.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще