Версія про подвійне громадянство Романа Насірова поповнилася новими фактами. Як виявилося, відсторонений керівник ДФС володіє елітною нерухомістю у Лондоні, габарити та вартість якої вражають навіть ріелторів із багаторічним стажем.

Про це йдеться у проекті розслідувань "Схеми".

У переліку володінь підозрюваного – квартира у діловому районі британської столиці, що розташована за адресою Лаймхарбор, 3. За неї він віддав близько півмільйона фунтів ще у 2007 році, але через такий значний проміжок часу ціна на неї зросла у кілька разів.

Інше лондонське помешкання Насірова, згідно документів, знаходиться на півночі міста – цей район заселений виключно бізнесменами, політичними діячами та просто заможними людьми.

Придбав він ще й квартиру на 4 кімнати, але вже у рамках так званого "соціально житла" – місцевість не така престижна,як дві попередніх, але коштує тут нерухомість не менше 120 тисяч фунтів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фахівці із продажу житла запевняють, що такі квартири купують рідко – їх переважно здають в оренду, адже це може приносити непоганий прибуток щомісяця: від 1452 фунтів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Романа Насірова запідозрили у тому, що він приховував подвійне громадянство. Британські документи колишнього глави ДФС тепер перевірятимуть у НАБУ.