Конфлікт на Донбасі не вирішиться навіть до кінця наступного року, але російська сторона за цей час офіційно визнає незалежність так званих "Л/ДНР".

Про це в ефірі одного із українських телеканалів розповів політичний експерт Вадим Карасьов.

На його думку, українська влада поки що не зробила конкретних дій у питанні окупованих територій, а дотримується виключно політики "заморожування" протистояння.

Втім, як вважає політолог, Мінські домовленості будуть дотримані і надалі, адже напередодні виборів порушувати їх – це пряма загроза подальшій кар'єрі та рейтингам.

Карасьов додав, що Путін найближчим часом змінить стратегію на більш обережну, адже у Росії виборчий процес також не за горами. Тому швидше за все він побудує кампанію на визнанні незалежності так званих республік.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Втім, одна тактика кремлівського лідера вже виявилася програшною – гучні висловлювання щодо Криму більше не викликають довіри, тому ставлення до президента РФ суттєво погіршилося.

"На два роки буде заморозка, а на падіння рейтингів він точно не піде", - підсумував експерт.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Андрій Садовий висловив думку, що в Україні найближчим часом відбудуться президентські вибори, адже чинна влада прискорить цей процес, щоб остаточно не втратити довіру.