Політичну систему в Україні без єдиного закону про вибори, який би викликав довіру у суспільства, очікує провал.

Відповідну думку висловив лідер громадського руху "Рідна країна" Микола Томенко.

За його словами, протягом останніх років влада не представила стратегічного плану дій, а тільки користувалася "метафорами про демократію".

Томенко додав, що передусім потрібно розробити цивілізований механізм,який би дозволяв змінити владу, провести підготовку до виборів, оновити парламент і склад ЦВК.

Він запевнив, що місцеве самоврядування має врахувати історичний досвід, тому що насильницький шлях ні до чого не призведе, більш того – від нього програє вся країна в цілому.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На думку лідера громадського руху, яскравий приклад подали мешканці Одеси та активісти, які почали боротися за збереження обличчя свого міста.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що мер Львова Андрій Садовий оцінив перспективи дострокових виборів в Україні.