Польща вирішила тимчасово призупинити роботу консульських відділів та генконсульств країни по всій Україні.

Про це повідомляє прес-служба посольства і консульств Польщі в Україні. Дипломатичні представництва припинили надавати свої послуги з 29 березня. Закрито консульства Польщі в Одесі, у Львові, в Харкові, у Вінниці.

Це пов'язано з обстрілом польського генконсульства в Луцьку. Але поки не було інформації про припинення його роботи на офіційних ресурсах.

Будівлю генконсульства Польщі в Луцьку обстріляли вночі 29 березня. На місці подій виявили металеві осколки і залишки ручного протитанкового гранатомета. Правоохоронці розглядають питання про відкриття кримінального провадження за статтею "Теракт".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в СБУ заявили, що в обстрілі генерального консульства Польщі чітко простежується російський слід.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще