У середу, 5 квітня, відбудеться перенесений матч 1/4 фіналу Кубку України з футболу Полтава - Шахтар. Початок - о 14:00. Пропонуємо до вашої уваги статистику зустрічей суперників.

До цього гірники і полтавці провели три поєдинки в Кубку України. В усіх Шахтар брав гору із загальною різницею м’ячів 11–2.

Попередні зустрічі суперників відбулися в сезоні–2014/15 на стадії 1/8 фіналу Кубка країни, яка на той момент складалася з двом матчів. Перший у Полтаві завершився упевненою перемогою донеччан (5:1).

Повторний поєдинок пройшов у Києві на НТК ім. Баннікова (27 жовтня 2014 року). Уже до перерви донеччани чотири рази засмутили суперника: забивали Велінгтон Нем, Олександр Гладкий, а бразилець Бернард оформив дубль. У другому таймі Дмитро Коркішко провів один гол у відповідь, встановивши підсумковий рахунок – 4:1 на користь Шахтаря.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua публікував ставки букмекерів на матч Полтава - Шахтар.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Фото Getty Images