У Польщі на прикордонному пункті "Дорогуськ-Ягодин" прикордонники затримали австрійця, який брав участь в бойових дії на Донбасі в складі формувань бойовиків.

Як повідомляє Onet.pl, 25-річний чоловік підозрюється у вбивстві українських солдатів, полонених.

"Іноземець розшукується за підозрою в участі в збройному конфлікті в східній частині України, де він, імовірно, вбивав поранених і полонених, як члена однієї з протиборчих груп", - сказав польський прикордонник Даріуш Сеницький.

На даний момент чоловік знаходиться в Польщі. Вирішується питання про екстрадицію його до Австрії. Сеницький зазначив, що це перший випадок, коли на польсько-українському кордоні затримано чоловіка, який підозрюється в участі у війні на Донбасі.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що майже всі угруповання бойовиків "ДНР" 29 квітня перевели в режим посиленої боєготовності. Причиною паніки в рядах терористів стало зростання невдоволення методами управління "влади" і вищий рівень життя.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще