Президент України Петро Порошенко розповів, коли Європейський союз і Міжнародний валютний фонд нададуть нашій країні черговий транш.

Відповідне відео з'явилося на офіційному каналі глави держави на відеохостингу youtube.

"Питання надання макрофінансової допомоги будуть вирішені найближчим часом. Мені дуже приємно повідомити новину, що наступного тижня, з 3 по 7 квітня, на рахунки України повинні надійти нарешті 600 мільйонів євро макрофінансової допомоги", - сказав Порошенко.

За словами президента, на понеділок, 3 квітня, призначили засідання правління МВФ. На ньому приймуть рішення про те, щоб надати Україні транш у 1 мільярд доларів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Порошенко має намір найближчим часом зустрінеться з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще