Президент України Петро Порошенко 18-19 квітня перебуватиме у Великобританії з офіційним візитом, куди його запросила прем'єр-міністр країни Тереза Мей.

Про це повідомила прес-служба глави держави.

У рамках візиту Порошенко зустрінеться з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей, деякими членами уряду і представниками Палати громад британського парламенту.

Крім того, український президент виступить у Королівському інституті міжнародних відносин "Чатем Хаус". Тема його доповіді: "Битва за Україну: лідерство і солідарність проти агресії".

Крім цього, Порошенко також проведе кілька зустрічей з провідними британськими бізнесменами.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, Порошенко розкрив плани президента країни-агресора Володимира Путіна. За його словами, Кремль намагається руками терористів відокремити окуповані регіони Донбасу від України.