Президент України Петро Порошенко підписав указ "Про деякі питання Апарату Ради національної безпеки і оборони України", яким вніс зміни до структури апарату РНБО.

Указ набув чинності 14 квітня та опублікований на офіційному сайті президента.

Згідно з наказом скасовані служба з питань оборони і служба з питань безпеки. Також створені служба з питань внутрішньої безпеки, служба з питань забезпечення координації діяльності органів виконавчої влади у сфері національної безпеки, служба з питань безпеки у військовій сфері, служба з питань мобілізації, а також служба з питань розвитку та інформаційних технологій.

Зазначимо, що нещодавно у пре-службі РНБО розповіли про успішні випробування ракет, виробництва ГК "Укроборонпром" та Державного космічного агентства України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", секретар РНБО Олександр Турчинов порівняв себе з полководцем в АТО.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще