Президент України Петро Порошенко заявив, що російська агресія на окупованих територіях найближчим часом не припиниться, адже у Кремлі розраховують затягнути протистояння і постійно створювати нові загрози.

Про це повідомляє УНІАН.

Глава держави відзначив, що з цією метою агресор залучає все більше військових, тому українська сторона повинна також збільшити присутність кваліфікованих кадрів, які можуть дати гідну відсіч ворогу.

Порошенко нагадав про великий досвід ведення боїв підрозділами ЗСУ і відзначив, що успіх операцій залежить передусім від керівника: якщо офіцер володіє необхідними навиками і чітко усвідомлює можливий результат, то він може "стати центральною фігурою".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що для поповнення лав терористичної організації "Сомалі", керівником якої свого часу був покійний бойовик "Гіві", Росія відправляє професійних чеченських кадровиків.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще