Російські слідчі продовжують дивувати світ суперечливими кримінальними справами. Цього разу вони вирішили відкрити провадження, яке спрямоване проти найманців із РФ, що перебувають на Донбасі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Згідно з Кримінальним Кодексом РФ, Слідчий комітет порушив кримінальну справу за статтею "Застосування заборонених засобів і методів ведення війни". Більш того – у документі зазначено, що причиною для цього стали обстріли цивільних об'єктів на території Донецька, Ясинуватої, Докучаєвська за два останні дні – 29 та 30 березня.

Перерахували також усі наслідки – руйнування житлових будинків, станцій, припинення подачі води та поранення мирних мешканців.

Цинізм ініціативи російських слідчих підкреслило й те, що вони наголошують на політичній та ідеологічній ненависті й обіцяють "встановити обставини злочину".

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Росія відправляє на Донбас досвідчених чеченських кадровиків для поповнення терористичного угрупування "Сомалі".