Президент України Петро Порошенко вирішив посилити відповідальність військовослужбовців перед законом за пияцтво на робочому місці.

Про це повідомляє прес-центр президента.

Мета закону - підвищити рівень дисципліни серед українських військових, резервістів і військовозобов'язаних, які дозволяють собі керувати транспортом в стані алкогольного сп'яніння, порушувати правила розпорядку і поведінки, погано виконувати або не виконувати взагалі накази, порушувати громадський порядок.

Тепер на законодавчому рівні можна "заробити" покарання за пияцтво або наркотики на території військової частини або прилеглих територіях. Розмір штрафу - від 70 до 145 неоподатковуваних мінімумів доходів або "посиденьки" на гауптвахті строком до 5 діб. Нагадаємо, що аватарами жартома називають військовослужбовців, які надмірно захоплюються спиртними напоями.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що киянам розповіли про "сухий закон", який діятиме в період "Євробачення".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще