Порошенко поговорив з Меркель і Олланд, темою телефонної розмови стала ситуація на сході України, повідомляє прес-служба президента України.

Порошенко виступив із засудженням тривалої агресії з боку РФ. Незважаючи на те, що спочатку квітня було оголошено перемир'я, українські військові вже встигли отримати поранення внаслідок численних обстрілів і застосування важкого озброєння.

Президент підкреслив важливість звільнення всіх заручників і українських політв'язнів, які перебувають на окупованих територіях Донбасу і в Росії.

Лідери України, Німеччини та Франції підтвердили важливість подальшої роботи в напрямку імплементації Мінських домовленостей, а також відзначили необхідність консолідації режиму припинення вогню.

Президент Порошенко не забув подякувати Меркель і Олланду за підтримку в запровадженні безвізового режиму для українців.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як писав портал "Знай.иа", на пленарній сесії Європарламенту, яка проходить 3-6 квітня, вирішать питання безвізового режиму для громадян України.