Президент України Петро Порошенко має намір найближчим часом зустрітися з главою Республіки Білорусь Олександром Лукашенком.

Про це повідомила прес-служба посольства України в Білорусі у соціальній мережі facebook.

Згідно з інформацією, у четвер, 30 березня, посол України Ігор Кизим зустрівся з першим заступником міністра закордонних справ Білорусі Андрієм Євдоченком. Вони обговорили питання, які стосувалися активізації білорусько-українських контактів на всіх рівнях.

"Зокрема, акцентувалася увага на важливості підготовки запланованої найближчим часом зустрічі Президента України П. Порошенка з Президентом Республіки Білорусь О. Лукашенком. Окрему увагу приділили питанням поглиблення двостороннього торговельно-економічного співробітництва та зростання торговельного обороту між країнами", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", журналіст Олександр Дубинський натякнув на зв'язок Петра Порошенка з Рінатом Ахметовим.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще