Президент України Петро Порошенко і президент Європейської народної партії Джозеф Дол погодили заходи щодо посилення міжнародного тиску на Росію.

Про це пише прес-служба АП.

В рамках участі у Конгресі Європейської народної партії на Мальті Порошенко зустрівся з Долем.

Враховуючи останні незаконні дії Росії, спрямовані на дестабілізацію ситуацію на Донбасі, лідери домовилися, як можна посилити міжнародний тиск на Росію.

Дол підтвердив, що європейська сторона буде підтримувати Україну, а також збереже антиросійські санкції, поки не відновиться суверенітет і територіальна цілісність України, включно з Кримом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

На зустрічі сторони також обговорили перспективи завершення ратифікації угоди про асоціацію між Україною та ЄС та безвіз для українців.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", Порошенко під час виступу на Конгресі Європейської Народної Партії "Майбутнє Європи" розповів європейцям, чого чекати від Путіна.