США продовжать підтримувати реформи в Україні та роботу в рамках "нормандської четвірки" щодо виконання Мінських домовленостей.

Про це повідомила посол США в Україні Марі Йованович.

"Ми впевнені, що Росія відповідальна за ці домовленості. Санкції будуть діяти доти, поки Москва не припинить ті дії, у зв'язку з якими їх довелося ввести", – підкреслила вона.

Крім того, Америка не припинить підтримувати реформи в Україні, зокрема, щодо боротьби з корупцією.

Йованович зазначила, що американська сторона стурбована погіршенням ситуації з безпекою на лінії розмежування на Донбасі, сплеском насильства і умисним псуванням інфраструктури в регіоні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", сенатор США Роб Портман повідомив, що Конгрес США і Білий дім розглядають питання надання Україні летального зброї для ефективного захисту від супротивника.