Підготовка офіційної зустрічі президента США Дональда Трампа та глави України Петра Порошенка триває, але це потребує багато часу.

Про це повідомила надзвичайний і повноважний посол США в Україні Марі Йованович під час спілкування з журналістами. Вона зазначила, що сторони обговорюють терміни зустрічі та ще ряд процедурних питань.

"Я знаю, що в Україні є інтерес у зустрічі на вищому рівні, і також додала б, що є інтерес у кожної іншої країни у світі для зустрічі такого ж рівня. І тому, ви знаєте, справа стосується узгодження графіка і всього іншого. І, безумовно, ми хочемо, щоб ця зустріч була краще підготовлена, наскільки це можливо", - пояснила Йованович.

Крім того, посол зауважила, що нова адміністрація президента США лише нещодавно приступила до свої обов'язків і з того часу не минуло й 100 днів.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, посол США Марі Йованович наголосила, що з Росії знімуть санкції, але вона має виконати всі зобов'язання згідно з Мінськими домовленостями.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще