"Укрінбанк", по якому вночі невідомий стріляв з гранатомета, готовий викласти 100 тис. грн. за будь-яку інформацію, що допоможе слідству встановити злочинця. Про це повідомляє сайт фінустанови.

Додають, що керівництво не пов'язує злочин з професійною діяльністю фінустанови. За словами голови наглядової ради Володимира Клименка, це спроба дестабілізувати ситуацію в країні.

Стало відомо, що в банку зберігаються документи та речі кримського мільйонера і екс-регіонала 61-річного Фрунзе Мардояна. Його підозрюють у державний зраді та оголосили у розшук. Звинувачують у сприянні представникам Російської Федерації у проведенні підривної діяльності на території України. Днями слідчі прокуратури звернулися до Печерського суду і попросили тимчасовий доступ до важливих у справі документів.

"Необхідно вилучити документи, які містять державну таємницю і перебувають у володінні ПАТ "Український інноваційний банк", що розташований у м. Київ, вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-а", - пояснив судді слідчий і отримав дозвіл.

Відомо, що вже накладений арешт на майно Мардояна. Це дві його квартири та 50 млн. 910 тис. грн, які є часткою статутного внеску в компанії, де Мардоян є співзасновником.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Зараз він будує політичну кар'єру в Криму, є депутатом від "Єдіной Росії" у фейковому парламенті. А згідно з декларацією, за минулий рік заробив 24 млн. руб.

В прес-службі столичної міліції "Знай" сказали, що відпрацьовують всі версії нічної події. Але про зв'язок із кримським бізнемсеном почули від нас уперше.

Нагадаємо, сьогодні вночі у приміщення головного офісу ПАТ "Укрінбанк" на вулиці Вознесенський узвіз, 10-а, стріляли з гранатомета. Ніхто не постраждав.