У Києві біля посольства Росії відбулася акція протесту.

Як повідомив телеканал "112 Україна", її учасники висловлювали солідарність із українськими політв'язнями в Росії, виступали проти російської агресії, вимагали від Кремля звільнити українських патріотів і російських націоналістів, які симпатизують Україні.

За даними телеканалу, організували акцію представники громадянського корпусу полку "Азов". На місці були присутні і українські активісти, і російські патріоти, які воюють за Україну у складі добровольчого полку "Азов".

Читайте також: Активісти закидали посольство РФ у Києві паперовими літачками (фото)

Прес-аташе посольства Росії в Україні Олег Гришин повідомив, що в пікетуванні брало участь близько 60 осіб із прапорами "Азову". За його словами, акція відбулася мирно, її учасники поводилися спокійно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нині в Росії перебуває за ґратами кілька громадян України, викрадених із її території чи затриманих у Криму після окупації півострова. Їх судять за кримінальними звинуваченнями, які активісти і правозахисники називають політично мотивованими.