Терористи з опівночі до 6-ї ранку рекордну кількість разів атакували бійців АТО.

У прес-центрі АТО повідомили, що сепаратисти продовжують обстріли мирних населених пунктів, через що жертвами атак стають мирні мешканці.

Зі 152-мм артилерії з 1-ї ночі обстріляли населений пункт Світлодарськ. З 01.10, протягом півгодини атакували Щастя з танку, вогонь терористи вели з напрямку Веселої Гори.

З 02.15 з напрямку Донецька та Спартака провели обстріл населеного пункту Опитне. Протягом трьох годин бойовики стріляли по Опитному з РСЗВ БМ-21 "Град", танків та 120-мм мінометів.

Також з РСЗВ БМ-21 "Град" о 02.30 з боку Донецька та з 04.15 зі Спартака обстріляли бойові позиції українських військових біля Водяного. З 02.20, понад годину з "Градів", танків, 122-мм гаубиць та 120-мм мінометів окупанти обстрілювали наші позиції поблизу Опитного.

Сепаратисти використовували артилерію та міномети для атак по Майорську, Щастю, Опитному, Піскам, Водяному, Станиці Луганській, Першотравневому, Миколаївці, Гранітному, Старогнатівки.

О 15.00 бійці АТО знешкодили групу диверсантів терористів поблизу села Кряківка Новоайдарського району, Луганської області. Бій між сторонами тривав півгодини.

З 7-ї ранку до 18.30 російсько-терористичні війська вели обстріли позицій сил АТО біля Кірового, Опитного, Щастя, Кримського та Майорська зі стрілецької зброї та мінометів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Читайте також: Бійці на передовій в Пісках показали свої укриття (фото)

У прес-центрі повідомили, що кількість обстрілів терористів збільшується вночі, оскільки спостерігачам СММ ОБСЄ та СЦКК складно одразу визначити напрямки атак.

Нагадаємо, що у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністраці повідомили про чотирьох поранених під час обстрілів Щастя.