Судді Білгород-Дністровського суду відпустили чиновників під мінімальні застави, які отримували хабарі від браконьєрів. Хабарники опинилися на свободі під застави у розмірі 182 - 243 тисяч гривень, що дорівнює 150-200 мінімальних зарплат.

Одеська прокуратура наполягала на заставі не менше ніж півтора мільйони гривень. Адже за один день своєї діяльності браконьєри віддавали принаймні 30 тисяч гривень. Прокурори вважають таку заставу смішною.

Місцеві рибні браконьєри займалися рибалкою в Одеській затоці. Вони давали хабарі чотирьом місцевим чиновникам: керівнику та головному держінспектору територіального відділу Західно-Чорноморської рибоохорони, інспектору одного з відділів прикордонної служби, держінспектору з охорони навколишнього природного середовища.

Читайте також: Киянин перетворив підвал на казино з гральними автоматами

Прокурори мають намір подати скаргу до апеляційного суду про збільшення суми застави.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нещодавно у Україні збільшили штрафи за браконьєрство. Так, за вбитого лося доведеться заплатити штраф у розмірі 75 тисяч гривень.