Генштаб спростовав заяву заступника начальника головного командного центру відомства Олександра Розмазніна про спільне патрулювання Широкино силами АТО і "ДНР".

Про це повідомляє прес-служба Генштабу.

"Офіційно заявляємо, що інтерпретація цього повідомлення з боку деяких вітчизняних та іноземних ЗМІ є недостовірною і вводить в оману суспільство. В ході виступу на телепрограмі генерал-майор Розмазнін мав на увазі лише одну з пропозицій, яку озвучили інші учасники переговорного процесу. Українська сторона не погодилася на цю пропозицію", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Латвійського тренера з боротьби покарають за фото з бойовиком "ЛНР"

Нагадаємо, раніше Розмазнін в ефірі ICTV заявив, що Широкино Донецької області патрулюватимуть українські правоохоронці і бойовики "ДНР".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми наполягаємо на тому, щоб цю територію контролювали підрозділи міліції України. Вони будуть озброєні тільки пістолетами. Вони забезпечуватимуть там порядок і охоронятимуть місію ОБСЄ", - сказав він.